Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@12:04:17 GMT

جزئیات اعتراض به عدم دریافت کمک‌حمایتی

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۱۳۵۶

درحالی که سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی از بررسی درخواستهای غیر مشمولین طرح حمایت معیشتی خبر داده، نائب رئیس مجلس معتقد است، بانک اطلاعاتی جامع برای شناسایی ثروتمندان نداریم. ناطقان: حسین میرزایی در برنامه گفتگوی خبری  گفت: تا اولین شنبه آذرماه برای 17 میلیون و هفتصد و بیست هزار خانوار حدود 59 میلیون نفر مبلغ حمایت معیشتی واریز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرزایی ادامه داد: مکانیزم USSD و وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار از طریق کد دستوری ستاره 6369 مربع آن هم با شماره گیری از تلفن همراهی که به نام سرپرست خانوار باشد یکی از راه‌های ثبت درخواست رسیدگی به شرایط آن دسته از کسانی است که از حمایت معیشتی بی بهره ماند‌ه‌اند.
سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان حمایت معیشتی تصریح کرد: تا این لحظه از تعداد کل 7 میلیون نفر بی بهره از طرح حمایت معیشتی حدود 4 میلیون نفر ثبت درخواست نموده اند.
وی افزود: افراد پس از ثبت درخواست باید منتظر دریافت پیامکی باشد که طی آن چند دسته پیامک برای افراد ارسال خواهد شد فقط یک بار سرپرستان خانوار مجاز به ثبت نام می باشند،‌ دسته بندی کسانی هستند که مشمول دریافت کد رهگیری می‌شوند و باید کد ملی کد رهگیری و کد امنیتی خود را در سامانه اینترنتی
www.hemayat.mcls.gov.ir وارد نمایند. سپس درخواستشان را در قالب 200 کلمه ثبت می نمایند و درخواست آنها وارد سیکل رسیدگی خواهد شد.
میرزایی از ثبت 60 هزار درخواست در سامانه فوق الذکر خبر داد.

زهرا کاویانی کارشناس مسائل اقتصادی در سوی دیگر گفتگوی نسبت به سیاستهای مطرح شده از سوی دولت برای ارزیابی و گزینشی یارانه بگیران گفت: در این گونه گزینشها مهم این است که خط کشیها بر اساس ویژگیهای فردی خانوار باشد نه داراییها و درآمدهای افراد. زیرا وضعیت درآمدی دهکهای 6 - 7 و 8 چندان تفاوتی ندارد و فاصله‌ها بسیار نزدیک است و این وضعیت دهک 6 که قرار است یارانه نگیرد با وضعیت دهک 7 که قرار است یارانه بگیرد چندان تفاوت ندارد.
وی ادامه داد: آنچه در کشور ما بعنوان تفاوت درآمدی مطرح می‌شود میان 2 صدک بالا و 2 صدک پایین جامعه قابل رویت است.

عبدالرضا مصری نائب ریئس مجلس شورای اسلامی در همین رابطه گفت: گروه هایی بسیاری هستند که در بانک اطلاعاتی یارانه بگیران جایی ندارند مانند اصناف جزء که کمتر از 3 میلیون تومان درآمد دارند و متاسفانه از آنها اطلاعاتی در سامانه ثبت نیست.
وی ادامه داد: تکلیف دستفروشان سطح شهر یا جستجوگران زباله‌های شهری دراین سامانه مشخص نیست. رانندگان و کارگران روزمزدی که بیمه نیستند. کارگاه های غیر بیمه، کارمندان شرکتهایی که ماهانه 400 یا 500 هزار تومان دریافتی دارند و بیمه نیستند و جرأت شکایت هم ندارند هم در این طرح دیده نشده اند.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به کارمندان حق الزحمه صدا و سیما که کمتر از یک میلیون تومان در آمد ماهانه دارند گفت: هیچکدام این کارمندان در هیچ سامانه ای ثبت اطلاعات نشده‌اند پس متغیرهایی که آقای میرزایی سخنگوی ستاد مشمولان حمایت معیشتی می‌گوید درست نیست. ضمناً ما بانک اطلاعاتی درستی در کشور نداریم و فقط شعار می‌دهیم، بانک اطلاعاتی هزینه ای که اصلا نداریم.

آقای مصری گفت: شخصی را سراغ دارم که کارمند بازنشسته است و ماهانه 5 میلیون تومان از محل بازنشستگی دریافت می‌کند و نمایشگاه خودرویی هم دارد که حدودا ماهانه 15 میلیون تومان درآمد دارد و یارانه هم می‌گیرد از سوی دیگر برادر همین فرد بازنشسته نیست و ماهانه 3 میلیون و 400 هزار تومان در آمد دارد 2 بچه دانشگاه آزادی دارد اما یارانه نمی‌گیرد.

میرزایی در استودیو نسبت به گفته های نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح ثبت اطلاعات یارانه بگیران تصمیمی است که گرفته شده و ما فقط وظیفه شناسایی افراد مشمول طرح را بعهده داریم، در این طرح کسانی که ساکن خارج کشور هستند و یا از سطح در آمدی بالاتری برخوردارند از لیست یارانه بگیران حذف شده‌اند.

عبدالرضا مصری در ادامه ارتباط تصویری با این برنامه گفت: اگر بانک اطلاعاتی درستی داریم پس چرا 3 سال متوالی است درخواست حذف 3 دهک پر در آمد را داریم اما این اتفاق نمی‌افتد، زیرا بانک اطلاعات در آمدی جامعی نداریم.
وی ادامه داد: اگر خانه ای به لطف گرانیهای متوالی از 300 میلیون تومان به یک میلیارد رسیده تکلیف چیست؟ آیا باید صاحب این خانه به قصد یارانه گیر شدن خانه اش را بفروشد؟

آقای مصری ادامه داد: نباید جملات متناقص در دولت گفته شود. ما بدون حکم قضایی حق کنکاش دارایی ها و حساب های بانکی مردم را نداریم حالاچطور آقای میرزایی می گویند که اطلاعات آماری دقیقی از دارایی و در آمدهای مردم داریم.

مصری تصریح کرد: درحال حاضر طبق اطلاعات به روز 15 گروه شغلی در کشور هیچ گونه اطلاعاتی در بانک اطلاعات ایرانیان ندارند. دارایی نباید ملاک باشد زیرا ممکن است شخصی 3 میلیون یا کمتر حقوق و در آمد داشته باشد اما به یمن گرانیها خانه 300 میلیونی اش به یک میلیارد ارتقاء یافته باشد. نباید این فرد را از لیست یارانه بگیری حذف کرد. منبع: تسنیم برچسب ها: ثبت اعتراض ، عدم دریافت ، کمک حمایتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ثبت اعتراض عدم دریافت کمک حمایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن،‌ بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

خبر خوب برای مستاجران | تورم بازار اجاره مهار می شود؟

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کد خبر 850301 برچسب‌ها وام وديعه مسكن خبر مهم بانک مرکزی مسکن اجاره تهران

دیگر خبرها

  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان