Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه یکی از حق‌های حاکمیت بررسی حساب‌های شخصی مردم است، گفت: از فردا پیامک های اعتراضی به عدم دریافت یارانه معیشتی بررسی و به آنها پاسخ داده خواهد شد. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،احمد میدری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه رویکرد دولت در توزیع بسته حمایت معیشتی، حمایت ار اقشار آسیب پذیر کشور است، گفت: این بسته حمایتی در سه مرحله پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بسته حمایتی به 24 میلیون نفر در کشور پرداخت نشده است. تا کنون نزدیک به 4 میلیون نفر اعتراض خودشان را برای پرداخت این بسته اعلام نموده اند که ما در حال بررسی اطلاعات آنها هستیم.

پرداخت 13 هزار و 380 میلیارد تومان تسهیلات در مرحله چهارم اشتغال روستایی

وی گفت: یکی از حق های حاکمیت بررسی حساب های شخصی مردم است. دولت در بررسی حساب اشخاص از آنها اجازه می گیرد. در حذف یارانه ها 270 هزار نفر به این مسئله اعتراض داشتند اما تنها 70 هزار نفر آنها اجازه بررسی حسابشان را دادند و مابقی از دریافت یارانه انصراف دادند.

میدری با بیان اینکه در بررسی حساب بانکی اشخاص هیچگونه عنصر انسانی دخالت ندارد، افزود: شیوه بررسی حساب توسط دولت شبیه سازمان امور مالیاتی کشور نیست. اساسا فردی به حساب اشخاص ورود نمی کند. بنابراین کسی اطلاعات واریز به حساب های شخصی را بررسی نمی کند.  

معاون وزیر کار ادامه داد: از فردا پیامک های اعتراضی بررسی و به آنها پاسخ داده خواهد شد. افرادی که به واریز نشدن این بسته حمایتی به حسابشان اعتراض دارند، می توانند در پیامکی اعتراضشان را به وزارت کار و رفاه اجتماعی ارسال کنند. وزارت کار طی پیامکی از آنها اجازه دسترسی به حساب اعلامی را می گیرد، در صورت که افراد این اجازه را به این وزارتخانه دادند، با بررسی حسابشان به اعتراض آنها پاسخ داده خواهد شد.

میدری با تاکید بر اینکه شیوه آزمون وسعی در بررسی اعتراضات به کار می رود، افزود: اطلاعات افراد که شامل شاخص های دارایی، درآمد و هزینه ها است، بررسی می شود. سیستم های نرم افزاری با ترکیب شاخص ها و بررسی آنها، خانوارها را رتبه بندی می کنند. در این سیستم ها بین 5 تا 10 درصد خطا دارد.

این مسئول دولتی بیان کرد: 3 نوع مالیات در کشور گرفته می شود، مالیات بر مصرف، مالیات بر سود شرکت ها و مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی. در کشور 14 درصد از مالیات از اشخاص حقیقی گرفته می شود. در آمریکا و آلمان بیش از 50 درصد مالیات از اشخاص گرفته می شود. این بدین معنی است در کشورها به جای گرفتن مالیات از تولید کننده، تمرکز را برروس اخذ مالیات از اشخاص گذاشته اند.

*آزمون وسع قدم مهمی برای برقراری عدالت مالیاتی است

میدری گفت: در ایران 37 درصد مالیات از تولید کننده ها دریافت می شود. چرا که ما وضعیت خانوارها را نمی‌توانیم رصد کنیم. در صورت رصد خانوارها اکثر آنها از مالیات معاف می شوند. این مسئله باعث می شود حداقل مزاحمت برای شرکت های تولیدی ایجاد شود. از طرف دیگر از درآمد خانوار از حدی بیشتر شد، مالیات بر ثروت آنها بسته می شود. نتیجه آن نیز رونق تولید و افزایش رفاه مردم است.

وی در پایان گفت: آزمون وسع قدم مهمی برای برقراری عدالت مالیاتی است. این کار نیز به طور جدی در دستور کار دولت می باشد.

 انتهای پیام/

R1012189/P/S7,77,82/CT11 واژه های کاربردی مرتبط اشتغال‌زایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اشتغال زایی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار ناظر بر انتخابات فردا نظارت خواهند داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی طحان نظیف در ارتباط زنده تلویزیونی اظهار داشت: مجری انتخابات که وزرات کشور است تمهیدات لازم را فراهم کرده است و ما هم در شورای نگهبان فرایندهای نظارتی خود را مورد بررسی قرار دادیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات مجلس در ۲۲ حوزه و ۱۵ استان و ۴۷ شهرستان برگزار خواهد شد. انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه از جمله تهران، بصورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین گفت: در کل حوزه‌ها با حدود ۴۰ هزار ناظر همکاری داریم که وظیفه نظارت بر انتخابت را برعهده دارند. حدود ۷۰۰۰ نفر از نمایندگان کاندیداها ثبت نام کرده‌اند که بتوانند در کنار عوامل اجرایی و نظارتی نظارت داشته باشند.

وی گفت: بعد از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج از سوی وزارت کشور فرصتی را بر اساس قانون در اختیار کاندیداها قرار می‌دهیم تا از طریق سامانه اگر شکایتی دارند یا اگر مردم اعتراضی دارند از طریق سامانه موارد را به ما منعکس کنند. این فرصت حدود یک هفته است بعد از آن بررسی می‌کنیم. تا ان شاءالله در هفتم خردادماه آغاز رسمی مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم را شاهد باشیم.

کد خبر 6101412 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار ناظر بر انتخابات فردا نظارت خواهند داشت
  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • کلاهبرداری ۸ میلیاردی با لینک جعلی کالابرگ الکترونیک در عنبرآباد
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • طرح فجرانه کالابرگ تا جمعه تمدید شد
  • ثبت‌نام الکترونیکی کلاس اولی‌ها آغاز شد (فیلم)
  • مهلت دریافت کالابرگ طرح فجرانه نوبت سوم تا جمعه تمدید شد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید